Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bilbo futbol club (30877) - Lleida Blue Jays (439163) » 130914027: T21/J2/VII

Liga 130914027 Información oficial sobre el partido 130914027 en Hattrick

28.07.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 2 / VII.364 (38400)

bilbo futbol club Alineación oficial del equipo 'bilbo futbol club' en el partido 1 - 0 Lleida Blue Jays Alineación oficial del equipo 'Lleida Blue Jays' en el partido
Crizam Ulhoa (33') 1 - 0
bilbo futbol club Alineación oficial del equipo 'bilbo futbol club' en el partido 1 - 0 Lleida Blue Jays Alineación oficial del equipo 'Lleida Blue Jays' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bilbo futbol club Alineación oficial del equipo 'bilbo futbol club' en el partido 0 - 1 Lleida Blue Jays Alineación oficial del equipo 'Lleida Blue Jays' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.29Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,9 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bilbo futbol club

Goles Goles

  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): futbol va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 33, quan Crizam Ulhoa, sol dins l'àrea, va aconseguir el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): En Jens Ole Loebbeke va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 242 Minuto 44 (Ocasión de contra por la izquierda): futbol van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 44, però Poul Spindler va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jens Ole Loebbeke de futbol es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Erno Valakari es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 67 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Jami Hauta se sentia fresc com una rosa.

Lleida Blue Jays

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 de partit, Sérgio Soares quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 261 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Jays va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Sérgio Soares es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Julio Pacheco va fer una jugada per la banda esquerra, però Janne Pätäri va aturar el seu xut.
  • 260 Minuto 58 (Ocasión de falta): En Jonas Lopez va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 261 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Jays va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Enrique Rubio es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Sérgio Soares quasi aconsegueix empatar per Jays al minut 83, però Janne Pätäri va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 45, Julio Pacheco de Jays va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79, Abel Arenas de Jays es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.