Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Sociedad de Juanda (435644) - at palma del rio (773926) » 130913669: T21/J10/VII

Liga 130913669 Información oficial sobre el partido 130913669 en Hattrick

22.09.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 10 / VII.357 (38393)

Real Sociedad de Juanda Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad de Juanda' en el partido 3 - 0 Gijon Fortuna Alineación oficial del equipo 'Gijon Fortuna' en el partido
Quique Peñalosa (21') 1 - 0
Secundino Jaca (26') 2 - 0
Secundino Jaca (90') 3 - 0
Real Sociedad de Juanda Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad de Juanda' en el partido 3 - 0 Gijon Fortuna Alineación oficial del equipo 'Gijon Fortuna' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Sociedad de Juanda Alineación oficial del equipo 'Real Sociedad de Juanda' en el partido 1 - 0 Gijon Fortuna Alineación oficial del equipo 'Gijon Fortuna' en el partido
Tiene suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,9 % 0,2 % 4,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Sociedad de Juanda

Goles Goles

  • 116 Minuto 21 (Gol evento especial rápido + pase): Jonathan Unzaga va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Quique Peñalosa, que no va fallar i va marcar el 1 - 0.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sociedad va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Secundino Jaca progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Secundino Jaca es va introduir dins la defensa central al minut 90, i va aconseguir el 3 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Sociedad va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jonathan Unzaga, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Salvador Sainz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Salvador Sainz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Manuel Gaspart va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): En Finn Bruus, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 28 (Tirita): Passats 28 minuts de joc, en Finn Bruus de Sociedad va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Gijon Fortuna

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Anders Simonsson que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 262 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Fortuna va estar a punt d'empatar al 23 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Anders Simonsson que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Rãzvan Popovici es va comportar com un juvenil al minut 88 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Anders Simonsson. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.