Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic de Arcos F.S. (314068) - Theblanco4 BLP (776949) » 130912967: T21/J2/VII

Liga 130912967 Información oficial sobre el partido 130912967 en Hattrick

28.07.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 2 / VII.345 (38381)

*Futbol Club BARCELONA* Alineación oficial del equipo '*Futbol Club BARCELONA*' en el partido 1 - 0 Teleñecos FC Alineación oficial del equipo 'Teleñecos FC' en el partido
Alfred Garrigue (9') 1 - 0
*Futbol Club BARCELONA* Alineación oficial del equipo '*Futbol Club BARCELONA*' en el partido 1 - 0 Teleñecos FC Alineación oficial del equipo 'Teleñecos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
*Futbol Club BARCELONA* Alineación oficial del equipo '*Futbol Club BARCELONA*' en el partido 1 - 2 Teleñecos FC Alineación oficial del equipo 'Teleñecos FC' en el partido
Tiene un resultado normal 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,3 % 3,7 % 78,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

*Futbol Club BARCELONA*

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Alfred Garrigue va donar a FCB un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43, Ramón Martínez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carlos Castro va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 205 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Mihajlo Drakić va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Maurice Walker, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 232 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al minut 72, Maurice Walker gairebé va marcar per a FCB des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Joan Vilarrubia, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Abel Aniorte de FCB va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Al minut 34, Eugenio Álvarez Cabiro de FCB es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Teleñecos FC

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Teleñecos va estar a punt d'empatar al 12 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Víctor Hernán que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 260 Minuto 42 (Ocasión de falta): Amb 42 minuts jugats, els visitants quasi van empatar. Jorge Araujo va llençar una falta amb molt d'efecte, però la pilota es va estavellar al pal.
  • 263 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Morten Stokke va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 62, Snir Elimelech de Teleñecos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.