Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ath Desk (314504) - khalid (779972) » 130907781: T21/J9/VII

Liga 130907781 Información oficial sobre el partido 130907781 en Hattrick

15.09.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 9 / VII.252 (38288)

foucy's team Alineación oficial del equipo 'foucy's team' en el partido 2 - 1 Juanan C.F Alineación oficial del equipo 'Juanan C.F ' en el partido
0 - 1 Rafael Calvino (17')
Roberto Fonollosa (53') 1 - 1
Gonçalo Granja (69') 2 - 1
foucy's team Alineación oficial del equipo 'foucy's team' en el partido 2 - 1 Juanan C.F Alineación oficial del equipo 'Juanan C.F ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
foucy's team Alineación oficial del equipo 'foucy's team' en el partido 1 - 2 Juanan C.F Alineación oficial del equipo 'Juanan C.F ' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,4 % 53,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

foucy's team

Goles Goles

  • 115 Minuto 53 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Roberto Fonollosa de foucys va fer un bon esprint per escapar-se de Rolf Valtiner i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 els aficionats van embogir quan en Gonçalo Granja va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de foucys.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 1 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Joaquín Martínez! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Gonçalo Granja de foucys gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Salva Domínguez.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Colum Corcoran.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 61 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Ousmane Benamar, jugador de foucys, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 61. Colum Corcoran, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Adrián Maldonado va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

Juanan C.F

Goles Goles

  • 173 Minuto 17 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 17, quan Rafael Calvino va posar els visitants Juanan per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Juanan va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 6, quan Jovan Vujković va quedar-se sol davant el porter Bernhard Gottfried Greif, però aquest va poder aturar el xut.
  • 219 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Juanan va estar a punt d'arribar en un córner. En Rolf Valtiner va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lionel Moulin de Juanan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.