Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mechanical Machines F.C (438099) - SAD VIGO CF (119256) » 130907731: T21/J8/VII

Liga 130907731 Información oficial sobre el partido 130907731 en Hattrick

08.09.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 8 / VII.251 (38287)

Granada Fair Play Alineación oficial del equipo 'Granada Fair Play ' en el partido 2 - 2 os_queixeiros Alineación oficial del equipo 'os_queixeiros' en el partido
Florian Spiegel (16') 1 - 0
1 - 1 Javier Orellana (30')
1 - 2 Nunzio Mule' (72')
Martin Thomasson (79') 2 - 2
Granada Fair Play Alineación oficial del equipo 'Granada Fair Play ' en el partido 2 - 2 os_queixeiros Alineación oficial del equipo 'os_queixeiros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Granada Fair Play Alineación oficial del equipo 'Granada Fair Play ' en el partido 1 - 0 os_queixeiros Alineación oficial del equipo 'os_queixeiros' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Granada Fair Play

Goles Goles

  • 124 Minuto 16 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 16 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Florian Spiegel llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 111 Minuto 79 (Gol por el centro): Martin Thomasson s'emportà una gran ovació del públic local al minut 79, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Ernesto Maggi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Granada se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Loïc Pillant del Granada ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 230 Minuto 18 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 18 podia haver acabat en gol, però Oriol Oliveras va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 212 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Ernesto Maggi va estar a punt d'empatar per a Granada quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Oriol Oliveras va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 223 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Granada va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Kjetil Hansen en un 1 contra 1 amb el porter Oriol Oliveras, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 220 Minuto 81 (Ocasión de falta): Amb 81 minuts disputats, Florian Spiegel gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Oriol Oliveras va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 5, Jaap Fabrie de Granada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 83 (Lesión grave): Després de 83 minuts, Granada va veure com el seu jugador Valterio Abeixón havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Yardi Dingemans entraria per ocupar el seu lloc.

os_queixeiros

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 30, quan Javier Orellana va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 172 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a os_queixeiros prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Nunzio Mule'.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en André Grond no va ser aprofitada per en Stefan Gangtorp que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Adrian Stenerberg va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Ezio Dolmetta rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jorge Mariñas de os_queixeiros va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.