Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Nacho Justi (123103) - Notinganmiedo C.F. (440117) » 130906643: T21/J4/VII

Liga 130906643 Información oficial sobre el partido 130906643 en Hattrick

11.08.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 4 / VII.232 (38268)

Valentinos Alineación oficial del equipo 'Valentinos' en el partido 1 - 3 Midunetas FC Alineación oficial del equipo 'Midunetas FC' en el partido
0 - 1 Ignazio Mazzara (8')
0 - 2 Pedro Batalha (11')
Dénes Vereckei (20') 1 - 2
1 - 3 Zoltán Sztankay (76')
Valentinos Alineación oficial del equipo 'Valentinos' en el partido 1 - 3 Midunetas FC Alineación oficial del equipo 'Midunetas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Valentinos Alineación oficial del equipo 'Valentinos' en el partido 2 - 0 Midunetas FC Alineación oficial del equipo 'Midunetas FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Valentinos

Goles Goles

  • 102 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Valentinos va reduir el marcador al minut 20 a 1 - 2 quan Dénes Vereckei va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 5 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 5 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Todd Mcgraw va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 211 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Valentinos enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ignazio Mazzara no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Todd Mcgraw estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Turk Chana.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 70 (Tirita): Passats 70 minuts de joc, en Diogenis Siderakis de Valentinos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Midunetas FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): Ignazio Mazzara va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Midunetas i marcant el 0 - 1.
  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Anghel Nitã estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Pedro Batalha va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 0 - 2 al minut 11.
  • 143 Minuto 76 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Midunetas va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Zoltán Sztankay, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 3.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 21, Giannino Palmas de Midunetas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Ferran Farell de Midunetas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 10 (Lesión): Midunetas es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Lutz Schellendorff no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Giannino Palmas al camp.