Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lump F.C. (1372770) - Urban Train (125459) » 130906388: T21/J10/VII

Liga 130906388 Información oficial sobre el partido 130906388 en Hattrick

22.09.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 10 / VII.227 (38263)

Los-Brazopata Alineación oficial del equipo 'Los-Brazopata' en el partido 2 - 2 Urban Train Alineación oficial del equipo 'Urban Train' en el partido
Alfred Ciucã (5') 1 - 0
1 - 1 Sami Pastila (10')
Meindert Havinga (81') 2 - 1
2 - 2 Volkhard Huber-Schum (85')
Los-Brazopata Alineación oficial del equipo 'Los-Brazopata' en el partido 2 - 2 Urban Train Alineación oficial del equipo 'Urban Train' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Los-Brazopata Alineación oficial del equipo 'Los-Brazopata' en el partido 5 - 2 Urban Train Alineación oficial del equipo 'Urban Train' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los-Brazopata

Goles Goles

  • 123 Minuto 5 (Gol por la derecha): Passats 5 minuts, Alfred Ciucã, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Los-Brazopata es posava per davant!
  • 115 Minuto 81 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Meindert Havinga era molt més ràpid que el defensa Sergio Gurrea. Al minut 81, el jugador de Los-Brazopata va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 78 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Meindert Havinga que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Meindert Havinga de Los-Brazopata va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Pascal Couteau de Los-Brazopata va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Roldán de Los-Brazopata es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 7 (Lesión): El jugador de Los-Brazopata Martín Aizpurua va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Víctor Roldán va entrar en el seu lloc.

Urban Train

Goles Goles

  • 162 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Sami Pastila va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 10.
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 85 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Volkhard Huber-Schum de Urban marcar el 2 - 2 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): En Manuel Borges va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Es duien 87 minuts de partit jugats quan Manuel Borges va estar a punt de posar per davant a Urban amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Víctor Claramunt va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sergio Gurrea ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rodrigo Gomez.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Volkhard Huber-Schum de Urban es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 30 (Lesión): El jugador de Urban Sami Pastila va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Nelus Hîldan va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 89 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Martín Sobral, que no va rendir al seu nivell habitual.