Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tutines (123975) - New York Yandels (439168) » 130905768: T21/J9/VII

Liga 130905768 Información oficial sobre el partido 130905768 en Hattrick

15.09.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 9 / VII.216 (38252)

Aroita F.C. Alineación oficial del equipo 'Aroita F.C.' en el partido 0 - 3 Los Tonetis F.C Alineación oficial del equipo 'Los Tonetis F.C' en el partido
0 - 1 Diego Mulder (1')
0 - 2 Carlos Erwin Mayta (40')
0 - 3 Mustafa Hadad (71')
Aroita F.C. Alineación oficial del equipo 'Aroita F.C.' en el partido 0 - 3 Los Tonetis F.C Alineación oficial del equipo 'Los Tonetis F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Aroita F.C. Alineación oficial del equipo 'Aroita F.C.' en el partido 1 - 2 Los Tonetis F.C Alineación oficial del equipo 'Los Tonetis F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,4 % 0,2 % 95,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Aroita F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aroita va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pierrick Malicet, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 205 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Gian Paolo Scorza era fer passades de llarga distància. Al minut 41 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Jan Retov però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Los Tonetis F.C

Goles Goles

  • 138 Minuto 1 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Genís Garcia arribés a peus de Diego Mulder, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Tonetis el 0 - 1.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40, Carlos Erwin Mayta va augmentar l'avantatge de Tonetis a 0 - 2 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Al minut 71, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mustafa Hadad va augmentar l'avantatge de Tonetis a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Mustafa Hadad es va quedar sol davant del porter, al minut 7. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Michael Jamieson quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Agatino Mammone, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Maximiliano Jiménez després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Agatino Mammone va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Diego Mulder després de 52 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Agatino Mammone va poder desviar-lo a córner.
  • 281 Minuto 87 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sergio Garate. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Carlos Erwin Mayta de Tonetis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): Carlos Erwin Mayta, de Tonetis, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Alfonso Navarro el va substituir.