Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mendite F.c (314343) - Real Víctoñol Club de Fútbol (49336) » 130905457: T21/J2/VII

Liga 130905457 Información oficial sobre el partido 130905457 en Hattrick

28.07.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 2 / VII.211 (38247)

I LoVe TeChNo F.C. Alineación oficial del equipo 'I LoVe TeChNo F.C.' en el partido 2 - 0 Espanyol Alineación oficial del equipo 'Espanyol' en el partido
Roger Fabra (26') 1 - 0
Roger Fabra (30') 2 - 0
I LoVe TeChNo F.C. Alineación oficial del equipo 'I LoVe TeChNo F.C.' en el partido 2 - 0 Espanyol Alineación oficial del equipo 'Espanyol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
I LoVe TeChNo F.C. Alineación oficial del equipo 'I LoVe TeChNo F.C.' en el partido 0 - 1 Espanyol Alineación oficial del equipo 'Espanyol' en el partido
Tiene suerte 0.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,2 % 0,6 % 89,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

I LoVe TeChNo F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 26 (Gol evento especial córner peinado): En Caetano Ortigueira entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Ilovetec, un peu providencial d'en Roger Fabra va situar el 1-0 al panell digital.
  • 107 Minuto 30 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Mare meva, quin xut de Roger Fabra! Veient el porter avançat, va xutar fort i bombejat des del mig camp, sense donar-li cap oportunitat al porter rival, que no va poder evitar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Ilovetec va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Primo Castañeda en un 1 contra 1 amb el porter Alberto Ponte, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 52 (Lesión): Ilovetec es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Primo Castañeda no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Óscar Guzmán Aroca al camp.
  • 095 Minuto 62 (Lesión): Caetano Ortigueira va sortir coix del terreny de joc, substituït per Nicolás Pintor. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Espanyol

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): David Crepanes va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Espanyol que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 253 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Espanyol van seguir progressant per la banda dreta. Diego Urquiaga va tenir la seva oportunitat al minut 50, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 242 Minuto 60 (Ocasión de contra por la izquierda): Espanyol van sortir al contraatac al minut 60, però José Antonio Gleu va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Félix Jara la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Espanyol havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Félix Jara de Espanyol va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Víctor Pedraza.
  • 510 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 61, José Antonio Gleu de Espanyol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.