Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Frankie's Club (438761) - Moyatzo Braves (993893) » 130905395: T21/J14/VII

Liga 130905395 Información oficial sobre el partido 130905395 en Hattrick

20.10.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 14 / VII.209 (38245)

Frankie's Club Alineación oficial del equipo 'Frankie's Club' en el partido 2 - 1 Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido
Lluís Hosta (3') 1 - 0
René Gump (22') 2 - 0
2 - 1 Godert van Vorselen (60')
Frankie's Club Alineación oficial del equipo 'Frankie's Club' en el partido 2 - 1 Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Frankie's Club Alineación oficial del equipo 'Frankie's Club' en el partido 4 - 1 Moyatzo Braves Alineación oficial del equipo 'Moyatzo Braves' en el partido
Tiene mala suerte 3.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Frankie's Club

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): Passats 3 minuts, Lluís Hosta, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Frankies es posava per davant!
  • 106 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En René Gump va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 22, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Frankies, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 17 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Godert van Vorselen va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de James MacGaw. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El Frankies ho intentava per la dreta per mitjà de Rufino Cambados, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 45 (Ocasión por la izquierda): Passaven 45 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en René Gump va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 57 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Rufino Cambados s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Moyatzo Braves

Goles Goles

  • 150 Minuto 60 (Gol de falta): Un tir lliure ben xutat per Godert van Vorselen de Moyatzo va reduir diferències a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Demetrio Bausola va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Julio Marín, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 252 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Moyatzo va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 33 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 242 Minuto 51 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 51 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Demetrio Bausola, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Chibante de Moyatzo es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Julio Marín de Moyatzo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.