Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zaragoza Actur (776285) - Carimar c.f (772064) » 130900223: T21/J9/VII

Liga 130900223 Información oficial sobre el partido 130900223 en Hattrick

15.09.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 9 / VII.117 (38153)

Ninja´s F.C Alineación oficial del equipo 'Ninja´s F.C' en el partido 1 - 2 La Pontona SC Alineación oficial del equipo 'La Pontona SC' en el partido
0 - 1 David Solivella (40')
0 - 2 Gert Nikowitz (42')
Carlos Imbroda (53') 1 - 2
Ninja´s F.C Alineación oficial del equipo 'Ninja´s F.C' en el partido 1 - 2 La Pontona SC Alineación oficial del equipo 'La Pontona SC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ninja´s F.C Alineación oficial del equipo 'Ninja´s F.C' en el partido 0 - 3 La Pontona SC Alineación oficial del equipo 'La Pontona SC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 98,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ninja´s F.C

Goles Goles

  • 102 Minuto 53 (Gol por la izquierda): El rellotge indicava el minut 53 de partit i el marcador es posà 1 - 2 quan en Carlos Imbroda, després d'una llarga cursa per la banda esquerra, marcava per a acostar una mica més el Ninja´s a l'empat.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Ninja´s va estar a punt de posar-se per davant al minut 31 però Mark Hulten va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 242 Minuto 45 (Ocasión de contra por la izquierda): Ninja´s van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 45, però el xut de Cyril Vega des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 212 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Ninja´s Norm Morris quasi va assolir l'empat al minut 71 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 218 Minuto 85 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Dacian Gheorghe va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Nicolás Aguirre rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Norm Morris de Ninja´s va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

La Pontona SC

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Pontona va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Guy Sévigny, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en David Solivella que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Gert Nikowitz va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 42, i va fer pujar el 0 - 2 per a Pontona.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Mark Chase, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 44 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pontona va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Tobias Klaez. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Guy Sévigny quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gordie Fueunati, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Tobias Klaez, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 86 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Pontona va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Passats 43 minuts de joc, en Ulf Hasselander de Pontona va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 56 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Tobias Klaez, en lloc de córrer, relliscava.