Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VILLASTAR (486578) - Real Club De Futbol (312993) » 130899140: T21/J4/VII

Liga 130899140 Información oficial sobre el partido 130899140 en Hattrick

11.08.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 4 / VII.98 (38134)

Los sidosos tambien donamos Alineación oficial del equipo 'Los sidosos tambien donamos' en el partido 1 - 1 Bartus Team Alineación oficial del equipo 'Bartus Team' en el partido
0 - 1 Mauro Caroca (7')
Roberto Rosso (27') 1 - 1
Los sidosos tambien donamos Alineación oficial del equipo 'Los sidosos tambien donamos' en el partido 1 - 1 Bartus Team Alineación oficial del equipo 'Bartus Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los sidosos tambien donamos Alineación oficial del equipo 'Los sidosos tambien donamos' en el partido 2 - 0 Bartus Team Alineación oficial del equipo 'Bartus Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,8 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los sidosos tambien donamos

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): Al minut 27, sidosos aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Roberto Rosso va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 51 (Ocasión por el centro): En Santiago Gordo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de sidosos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Santiago Gordo de sidosos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Santiago Gordo va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): Sergio Gaizaráin va sortir coix del terreny de joc, substituït per Mauricio Marañón. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): En Inodoro Nieto de sidosos va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Luis Dix va prendre el seu rol al minut 17.

Bartus Team

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mauro Caroca quedar desmarcat i marcar per a Bartus al minut 7. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, un refús desafortunat de Luis Dix, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Oscar Echalar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Marcelo Bulhosa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Bartus que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Niels Priske de Bartus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Slaven Avramoviv de Bartus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.