Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UABADE (125872) - Atlético de Costas (994622) » 130899135: T21/J4/VII

Liga 130899135 Información oficial sobre el partido 130899135 en Hattrick

11.08.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 4 / VII.98 (38134)

UABADE Alineación oficial del equipo 'UABADE' en el partido 6 - 1 Nastic de Plastic Alineación oficial del equipo 'Nastic de Plastic' en el partido
Leif Abdullah (12') 1 - 0
Mauro Buelga (14') 2 - 0
Lolo Vaca (41') 3 - 0
Lolo Vaca (45') 4 - 0
Pablo Hernández (72') 5 - 0
5 - 1 Cédric Boittin (75')
Guiu Domínguez (89') 6 - 1
UABADE Alineación oficial del equipo 'UABADE' en el partido 6 - 1 Nastic de Plastic Alineación oficial del equipo 'Nastic de Plastic' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
UABADE Alineación oficial del equipo 'UABADE' en el partido 1 - 1 Nastic de Plastic Alineación oficial del equipo 'Nastic de Plastic' en el partido
Tiene una suerte increíble 1.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,6 % 36,2 % 29,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UABADE

Goles Goles

  • 122 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Leif Abdullah de UABADE aconseguir un gol al minut 12 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 142 Minuto 14 (Gol de contra por la izquierda): En Mauro Buelga va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Lolo Vaca, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a UABADE.
  • 143 Minuto 45 (Gol de contra por la derecha): El jugador Lolo Vaca de UABADE es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 4 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 141 Minuto 72 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de UABADE van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 5 - 0 mitjançant en Pablo Hernández.
  • 119 Minuto 89 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Marcos Arechavaleta va treure un córner llarg cap al segon pal que en Guiu Domínguez, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 6 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leif Abdullah de UABADE la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 513 Minuto 90 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Leif Abdullah es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Pablo Hernández va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Nastic de Plastic

Goles Goles

  • 151 Minuto 75 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 75, el jugador visitant Cédric Boittin va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 71 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Darci Camboinhas amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 236 Minuto 90 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Genaro Kapaw-an va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 253 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): Plastic van seguir progressant per la banda dreta. Darci Camboinhas va tenir la seva oportunitat al minut 90, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Petre Drãgan de Plastic va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): En Manolo Acerete ocupà el lloc d'en Petre Drãgan al 45 minuts, dos minuts després que el jugador de Plastic quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.
  • 091 Minuto 90 (Lesión leve): En Zoltán Veres de Plastic va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. David Boo va prendre el seu rol al minut 90.