Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Marvelus Team (117803) - Kaspersky (798147) » 130898630: T21/J1/VII

Liga 130898630 Información oficial sobre el partido 130898630 en Hattrick

21.07.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 1 / VII.89 (38125)

The Seminal Brothers Alineación oficial del equipo 'The Seminal Brothers' en el partido 1 - 2 KEF C.F. Alineación oficial del equipo 'KEF C.F.' en el partido
Gerard Barlagen (78') 1 - 0
1 - 1 Raymond Heldring (85')
1 - 2 Maik Dahmen (90')
The Seminal Brothers Alineación oficial del equipo 'The Seminal Brothers' en el partido 1 - 2 KEF C.F. Alineación oficial del equipo 'KEF C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
The Seminal Brothers Alineación oficial del equipo 'The Seminal Brothers' en el partido 5 - 3 KEF C.F. Alineación oficial del equipo 'KEF C.F.' en el partido
Es un cenizo 4.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
61,1 % 14,2 % 24,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Seminal Brothers

Goles Goles

  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Etienne Maudet arribés a peus de Gerard Barlagen, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a TSB el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): TSB va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Matías Serrizuela en un 1 contra 1 amb el porter Moisés Díez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 52 (Ocasión por el centro): En Gerard Barlagen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de TSB se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 90 (Ocasión de falta): En Rubén Marco es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 22 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Miguel Ángel Sandoval després que el jugador de TSB li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Súni Kallsberg de TSB va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Tijmen van Adelsbergen de TSB la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 90 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 90 de partit, quan un jugador de TSB, en Tobias Laskowski, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

KEF C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 85 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Raymond Heldring que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 90 (Gol por el centro): C.F. agafava avantatge al minut 90 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Maik Dahmen amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan Narciso Justicia va estar a punt de posar per davant a C.F. amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Tobias Laskowski va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, un refús desafortunat de Tobias Laskowski, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Serban Tudor no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Moisés Díez va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de C.F. estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.