Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Waterdeep United (307977) - vinalesa c f (307798) » 130895281: T21/J6/VII

Liga 130895281 Información oficial sobre el partido 130895281 en Hattrick

25.08.2007 15:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 6 / VII.29 (38065)

Santiago Forever Alineación oficial del equipo 'Santiago Forever' en el partido 1 - 2 los paparachis.com Alineación oficial del equipo 'los paparachis.com' en el partido
0 - 1 Chiel Verdonck (23')
0 - 2 Alfonso Velasco (56')
Salvador López (59') 1 - 2
Santiago Forever Alineación oficial del equipo 'Santiago Forever' en el partido 1 - 2 los paparachis.com Alineación oficial del equipo 'los paparachis.com' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Santiago Forever Alineación oficial del equipo 'Santiago Forever' en el partido 6 - 0 los paparachis.com Alineación oficial del equipo 'los paparachis.com' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 5.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Santiago Forever

Goles Goles

  • 102 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Salvador López de Santiago va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 8 (Ocasión de penalti): En Fernando Beltrán va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 8, però el porter visitant Alfredo Palomeque Díaz el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Santiago Usmar Toerne quasi va assolir l'empat al minut 29 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Després de 80 minuts, Paolo Pirrello va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Doron Pollak de Santiago la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 14 (Lesión): El jugador de Santiago Marius Roblot va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Paolo Pirrello va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 25 (Lesión): El jugador de Santiago Fernando Beltrán va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Bernie Thole va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 40 (Tirita (médico)): Usmar Toerne va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Santiago estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 092 Minuto 83 (Lesión grave): Després de 83 minuts, Santiago va veure com el seu jugador İsmet Nazgul havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Huibert Poffers entraria per ocupar el seu lloc.

los paparachis.com

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): paparachis.com agafava avantatge al minut 23 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Chiel Verdonck amb mestria.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Alfonso Velasco va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 56, i va fer pujar el 0 - 2 per a paparachis.com.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 79 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Alphonse Reis, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lukács Tuskán.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Karel Seynaeve de paparachis.com la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 30, Alphonse Reis de paparachis.com va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Alfonso Velasco de paparachis.com va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.