Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Triplejaque (437936) - A.D. Lagunarok (774861) » 130890462: T21/J6/VI

Liga 130890462 Información oficial sobre el partido 130890462 en Hattrick

25.08.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 6 / VI.967 (15285)

Triplejaque Alineación oficial del equipo 'Triplejaque' en el partido 0 - 2 Foxbat Alineación oficial del equipo 'Foxbat' en el partido
0 - 1 Alberto Olías (24')
0 - 2 Juan Hormigón (75')
Triplejaque Alineación oficial del equipo 'Triplejaque' en el partido 0 - 2 Foxbat Alineación oficial del equipo 'Foxbat' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Triplejaque Alineación oficial del equipo 'Triplejaque' en el partido 0 - 1 Foxbat Alineación oficial del equipo 'Foxbat' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,9 % 2,7 % 80,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Triplejaque

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 14 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Triplejaque sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Paco Linera, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 14 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 223 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Al minut 19 es va veure una gran oportunitat per a Triplejaque per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Javier Mieres, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Euan Kalac de Triplejaque va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Luis Chamas de Triplejaque va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Foxbat

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Foxbat van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Alberto Olías.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, Foxbat va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Juan Hormigón, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Enrique Cimadevila que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): José Orando Krawczyk, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 16 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 284 Minuto 50 (Ocasión de penalti): Jorge Valderrama de Foxbat va fallar un penal al minut 50. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Lorne MacImmey es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Cimadevila de Foxbat va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.