Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AE Palma (122685) - pechopitos (800582) » 130889149: T21/J12/VI

Liga 130889149 Información oficial sobre el partido 130889149 en Hattrick

06.10.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 12 / VI.943 (15261)

quindicf Alineación oficial del equipo 'quindicf' en el partido 1 - 0 Coma Etilicus Alineación oficial del equipo 'Coma Etilicus' en el partido
Remigiusz ?wierczewski (22') 1 - 0
quindicf Alineación oficial del equipo 'quindicf' en el partido 1 - 0 Coma Etilicus Alineación oficial del equipo 'Coma Etilicus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
quindicf Alineación oficial del equipo 'quindicf' en el partido 1 - 1 Coma Etilicus Alineación oficial del equipo 'Coma Etilicus' en el partido
Tiene un resultado normal 0.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,0 % 35,3 % 28,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

quindicf

Goles Goles

  • 121 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22 els aficionats van embogir quan en Remigiusz Świerczewski va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de quindicf.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Hanna Shareef Al-Ibraheem es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Al minut 65, Remigiusz Świerczewski gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Balázs Révay va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Al minut 69 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Martin Johannessen de quindicf va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Lluís Anglès es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Frank Mirbach.

Coma Etilicus

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Etilicus va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 2, quan Carlos Tolengo va quedar-se sol davant el porter Maunu Kalliomäki, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Ndiaga Korera va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 17, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Maunu Kalliomäki va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 262 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 Hilario Besoain va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Maunu Kalliomäki va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 82 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Ndiaga Korera, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Hilario Besoain de Etilicus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Steven Martineau de Etilicus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 20 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Etilicus puguin veure en Fabrice Cotte jugant de nou; ja que al minut 20 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Roman Letki el va substituir sense tenir temps d'escalfar.