Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

crackhorn (123209) - Vallirana FC (435522) » 130887394: T21/J9/VI

Liga 130887394 Información oficial sobre el partido 130887394 en Hattrick

15.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 9 / VI.912 (15230)

Manzalvos F.C. Alineación oficial del equipo 'Manzalvos F.C.' en el partido 1 - 2 Atlético Basauri Alineación oficial del equipo 'Atlético Basauri' en el partido
Karl Baysinger (16') 1 - 0
1 - 1 Bartolomé Ruiz de Castilla (31')
1 - 2 Argirios Dimisianos (62')
Manzalvos F.C. Alineación oficial del equipo 'Manzalvos F.C.' en el partido 1 - 2 Atlético Basauri Alineación oficial del equipo 'Atlético Basauri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Manzalvos F.C. Alineación oficial del equipo 'Manzalvos F.C.' en el partido 0 - 1 Atlético Basauri Alineación oficial del equipo 'Atlético Basauri' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Manzalvos F.C.

Goles Goles

  • 142 Minuto 16 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 16 minuts quan Karl Baysinger va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Manzalvos.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Manzalvos va estar a punt de posar-se per davant al minut 5 però Alberto Fernández va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): Manzalvos van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 38 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Jacinto Entralgo no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Àlex Dabau de Manzalvos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 18 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Karl Baysinger va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Joan Fontes.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 41 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Alberto Fernández no era cap impediment.

Atlético Basauri

Goles Goles

  • 138 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Florian Cozma va anar directament als peus de Bartolomé Ruiz de Castilla que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 1.
  • 172 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Al minut 62 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Basauri prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Argirios Dimisianos.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Basauri que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alfredo Ramírez, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Ramón Amado va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Bartolomé Ruiz de Castilla que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio de Vidania.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Florian Cozma de Basauri va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.