Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Unilux FC (491088) - Español Frankfurt (489160) » 130886731: T21/J9/VI

Liga 130886731 Información oficial sobre el partido 130886731 en Hattrick

15.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 9 / VI.900 (15218)

Dracs Cerdayola Alineación oficial del equipo 'Dracs Cerdayola' en el partido 0 - 2 Dolores Atl. Alineación oficial del equipo 'Dolores Atl.' en el partido
0 - 1 Justas Jasili?nas (6')
0 - 2 Justas Jasili?nas (36')
Dracs Cerdayola Alineación oficial del equipo 'Dracs Cerdayola' en el partido 0 - 2 Dolores Atl. Alineación oficial del equipo 'Dolores Atl.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Dracs Cerdayola Alineación oficial del equipo 'Dracs Cerdayola' en el partido 1 - 5 Dolores Atl. Alineación oficial del equipo 'Dolores Atl.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dracs Cerdayola

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Luigi Franco Salmi va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 8 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mateu Magrané.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 21 (Lesión): Cerdayola es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Aladino Pérez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mateu López al camp.
  • 095 Minuto 28 (Lesión): El jugador de Cerdayola Rubén Imbullusqueta va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Javier Valentín va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 25 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a José Eduardo Santiago no li va importar gens ni mica.

Dolores Atl.

Goles Goles

  • 142 Minuto 6 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 6 minuts quan Justas Jasiliūnas va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Dolores.
  • 181 Minuto 36 (Gol por el centro): Justas Jasiliūnas va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 36, i va fer pujar el 0 - 2 per a Dolores.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 75 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Dolores sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Justas Jasiliūnas, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 75 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 20 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Stiliyan Kumchev després que el jugador de Dolores li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Kazimierz Maciejczak després que el jugador de Dolores li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 514 Minuto 37 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Daniel Llorens s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 48, Loïc Okken de Dolores va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.