Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chorizos Pingüinos (49122) - Club Atlético de Torrevieja (307639) » 130885184: T21/J2/VI

Liga 130885184 Información oficial sobre el partido 130885184 en Hattrick

28.07.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 2 / VI.873 (15191)

Chorizos Pingüinos Alineación oficial del equipo 'Chorizos Pingüinos' en el partido 5 - 0 Hasta el Infinito Alineación oficial del equipo 'Hasta el Infinito' en el partido
Miquel Paucirer (2') 1 - 0
Pierluigi Gabriele (21') 2 - 0
Luis Riba (25') 3 - 0
Antonio Gual (35') 4 - 0
Miquel Paucirer (49') 5 - 0
Chorizos Pingüinos Alineación oficial del equipo 'Chorizos Pingüinos' en el partido 5 - 0 Hasta el Infinito Alineación oficial del equipo 'Hasta el Infinito' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Chorizos Pingüinos Alineación oficial del equipo 'Chorizos Pingüinos' en el partido 4 - 0 Hasta el Infinito Alineación oficial del equipo 'Hasta el Infinito' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chorizos Pingüinos

Goles Goles

  • 122 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Pingüinos contenien la respiració mentre en Miquel Paucirer s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 21 (Gol por la derecha): Pingüinos va aconseguir el 2 - 0 quan Pierluigi Gabriele va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): Pingüinos va aconseguir el 3 - 0 quan Luis Riba va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 130 Minuto 35 (Gol de falta): El gol de falta de Antonio Gual sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 35 i ampliar l'avantatge de Pingüinos a 4 - 0.
  • 119 Minuto 49 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Antonio Gual sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Miquel Paucirer que, efectivament, va fer pujar el 5 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63, Antonio Gual gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Adelino Oliveira va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): En Ep Arends, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ep Arends.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alf Langset de Pingüinos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

Hasta el Infinito

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Josué Pendleton de Infinito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 69 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Josué Pendleton es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Era el minut 30 quan després d'una dura entrada, el jugador Chuse Lois Balodis Matesanz de Infinito s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 094 Minuto 37 (Tirita (médico)): Hendrick Veurman va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Infinito es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Chuse Lois Balodis Matesanz es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.