Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Berri CF (774454) - ¿contra quien jugamos? (774351) » 130884400: T21/J2/VI

Liga 130884400 Información oficial sobre el partido 130884400 en Hattrick

28.07.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 2 / VI.859 (15177)

Berri CF Alineación oficial del equipo 'Berri CF' en el partido 1 - 2 ¿contra quien jugamos? Alineación oficial del equipo '¿contra quien jugamos?' en el partido
0 - 1 Christopher Butts (5')
Anan Khashshab (12') 1 - 1
1 - 2 Bjarne Thorstensen (68')
Berri CF Alineación oficial del equipo 'Berri CF' en el partido 1 - 2 ¿contra quien jugamos? Alineación oficial del equipo '¿contra quien jugamos?' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Berri CF Alineación oficial del equipo 'Berri CF' en el partido 1 - 3 ¿contra quien jugamos? Alineación oficial del equipo '¿contra quien jugamos?' en el partido
Tiene un resultado normal 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Berri CF

Goles Goles

  • 113 Minuto 12 (Gol por la derecha): Els jugadors del Berri amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 12, deixant Anan Khashshab en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Berri va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Anan Khashshab va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Folke Kimose de Berri va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

¿contra quien jugamos?

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): David Swan va treure un córner llarg cap al segon pal que en Christopher Butts, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 173 Minuto 68 (Gol por la derecha): El jugador de jugamos? Bjarne Thorstensen va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 68 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 11 (Ocasión de falta): Torbjörn Rolfsson va mantenir els locals dins del partit quan va aconseguir aturar una falta directa de David Swan que anava dirigida a l'arrel del pal esquerre de la porteria.
  • 274 Minuto 23 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en David Swan que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de David Swan. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Pavel Romanov. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): jugamos? quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Raffael Poecho va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de David Swan. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pavel Romanov de jugamos? va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.