Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

biejo (119855) - Oques Grasses (439465) » 130882108: T21/J1/VI

Liga 130882108 Información oficial sobre el partido 130882108 en Hattrick

21.07.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 1 / VI.818 (15136)

biejo Alineación oficial del equipo 'biejo' en el partido 2 - 1 Chanel Devils Alineación oficial del equipo 'Chanel Devils' en el partido
Janne Birgersson (4') 1 - 0
Mukhtar Diwanji (11') 2 - 0
2 - 1 Hugo Pailler (47')
biejo Alineación oficial del equipo 'biejo' en el partido 2 - 1 Chanel Devils Alineación oficial del equipo 'Chanel Devils' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
biejo Alineación oficial del equipo 'biejo' en el partido 1 - 1 Chanel Devils Alineación oficial del equipo 'Chanel Devils' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
52,8 % 21,0 % 26,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

biejo

Goles Goles

  • 121 Minuto 4 (Gol por el centro): Al minut 4 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Janne Birgersson ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, biejo es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 11 (Gol por la derecha): biejo va aconseguir el 2 - 0 quan Mukhtar Diwanji va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Virgil Dubuc al minut 14 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gerben Holthaus va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): En Heigo Hektor es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): El jugador local Godot Boegly per poc que no incrementa el marcador al minut 85. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Virgil Dubuc va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 230 Minuto 86 (Ocasión de falta): Brandon Buil va sorprendre Virgil Dubuc amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hugo Colas de biejo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Siemon van Solkema.
  • 513 Minuto 88 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Siemon van Solkema de biejo va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Chanel Devils

Goles Goles

  • 151 Minuto 47 (Gol por el centro): Un mica després, Hugo Pailler de Chanel va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 20 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Hugo Colas haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Chanel al minut 20.
  • 215 Minuto 49 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Hugo Pailler quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Chanel va estar a punt d'empatar al 52 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Erik Björnsson que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 64 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Stefan Sandbom després que el jugador de Chanel li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Leon Riisgaard va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Hugo Pailler.
  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Brady Burgess de Chanel va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Mauricio Cazos va prendre el seu rol al minut 84.