Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Baza (308792) - LosCiegas (486888) » 130880933: T21/J14/VI

Liga 130880933 Información oficial sobre el partido 130880933 en Hattrick

20.10.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 14 / VI.796 (15114)

lugopolis Alineación oficial del equipo 'lugopolis' en el partido 0 - 2 Toiteam Alineación oficial del equipo 'Toiteam' en el partido
0 - 1 Jorge Grimaldo (61')
0 - 2 Bryan Hennies-Rautenberg (76')
lugopolis Alineación oficial del equipo 'lugopolis' en el partido 0 - 2 Toiteam Alineación oficial del equipo 'Toiteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
lugopolis Alineación oficial del equipo 'lugopolis' en el partido 0 - 1 Toiteam Alineación oficial del equipo 'Toiteam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

lugopolis

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): George Swabey va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de lugopolis que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de lugopolis van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Rafael Cisneros va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 45 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de lugopolis va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Aliecer Rivas va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Sergi Cubells de lugopolis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alfredo Pitarch de lugopolis va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Uwe Philipp Dittus de lugopolis es va emportar una amonestació al minut 45 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, George Swabey de lugopolis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): George Swabey va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que lugopolis va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.

Toiteam

Goles Goles

  • 173 Minuto 61 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 61, quan Jorge Grimaldo va posar els visitants Toiteam per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 183 Minuto 76 (Gol por la derecha): Al minut 76, Toiteam va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Bryan Hennies-Rautenberg, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Róbert Udvari, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 20 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 272 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Al minut 35, un refús desafortunat de Alberto Ros, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Bryan Hennies-Rautenberg no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Toiteam que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Bryan Hennies-Rautenberg, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 75 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Frederic Campllonch, en lloc de córrer, relliscava.