Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

cfsesante (774021) - Iliturgi FC (47855) » 130879108: T21/J9/VI

Liga 130879108 Información oficial sobre el partido 130879108 en Hattrick

15.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 9 / VI.764 (15082)

cfsesante Alineación oficial del equipo 'cfsesante' en el partido 1 - 1 C.E. Oliva Alineación oficial del equipo 'C.E. Oliva' en el partido
Luitpold Sommer (22') 1 - 0
1 - 1 Marcin Stanisz (61')
cfsesante Alineación oficial del equipo 'cfsesante' en el partido 1 - 1 C.E. Oliva Alineación oficial del equipo 'C.E. Oliva' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cfsesante Alineación oficial del equipo 'cfsesante' en el partido 0 - 2 C.E. Oliva Alineación oficial del equipo 'C.E. Oliva' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cfsesante

Goles Goles

  • 143 Minuto 22 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de cfsesante eren letals, i Luitpold Sommer va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de cfsesante va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Elliott Davis va sortir per sobre el travesser.
  • 240 Minuto 42 (Ocasión de contra de falta): El cfsesante va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Ivan Řehoř la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Aladrén de cfsesante es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Randall Oviedo de cfsesante va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 72 (Tirita): Al minut 72 de partit, el jugador Francisco Aladrén de cfsesante es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

C.E. Oliva

Goles Goles

  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): En Maurizio Zecchino va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Marcin Stanisz la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 10 (Ocasión de penalti): L'equip visitant es va veure amb la possibilitat d'avançar-se al marcador gràcies a un penal degut a una sortida desesperada del porter local. Això va succeir al minut 10, aproximadament el número de centímetres que va sortir desviada la pilota!
  • 261 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Oliva va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Rudolf Stickel es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 262 Minuto 46 (Ocasión por la izquierda): Al minut 46 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Claude Forrester va fer una jugada per la banda esquerra, però Leonardo Kunkler va aturar el seu xut.
  • 271 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Jan Dommer-Toft va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 70, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Leonardo Kunkler va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Oliva que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Claude Forrester, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcin Stanisz.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Didac Molina va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Claude Forrester.