Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pueblo Nuevo FC (125532) - Atlético Republicano S.A.D (779380) » 130878487: T21/J8/VI

Liga 130878487 Información oficial sobre el partido 130878487 en Hattrick

08.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 8 / VI.753 (15071)

Ju Abertzaleak Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Ju Abertzaleak Club de Fútbol' en el partido 4 - 0 Atlético Republicano S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atlético Republicano S.A.D' en el partido
Vincent Pilwald (24') 1 - 0
Hans Christian Vinther (26') 2 - 0
Tim Betscher (59') 3 - 0
Jean Remy Eicher (71') 4 - 0
Ju Abertzaleak Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Ju Abertzaleak Club de Fútbol' en el partido 4 - 0 Atlético Republicano S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atlético Republicano S.A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ju Abertzaleak Club de Fútbol Alineación oficial del equipo 'Ju Abertzaleak Club de Fútbol' en el partido 3 - 0 Atlético Republicano S.A.D Alineación oficial del equipo 'Atlético Republicano S.A.D' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ju Abertzaleak Club de Fútbol

Goles Goles

  • 122 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Juacf prenia la batuta de l'encontre al minut 24, quan en Vincent Pilwald va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 134 Minuto 26 (Gol de penalti): Als 26 minuts de joc, els nois de Juacf van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Hans Christian Vinther augmentant l'avantatge per als locals: 2 - 0.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Juacf va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tim Betscher progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 135 Minuto 71 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Jean Remy Eicher de Juacf va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Tim Betscher va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Juacf se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 29 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 29 podia haver acabat en gol, però Forest Martin va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 236 Minuto 44 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gilles Ploton va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 44 de joc.
  • 230 Minuto 44 (Ocasión de falta): Hans Christian Vinther va sorprendre Forest Martin amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vincent Pilwald de Juacf va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Theodorus van der Westen de Juacf va abandonar el terreny de joc després de 40 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Laurie Symonds va entrar en el seu lloc.

Atlético Republicano S.A.D

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Republicano va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adam Žarko, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Tibor Gyula es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.