Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RYE FOREVER (439063) - Manchester City 6 (777333) » 130876894: T21/J1/VI

Liga 130876894 Información oficial sobre el partido 130876894 en Hattrick

21.07.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 1 / VI.725 (15043)

RYE FOREVER Alineación oficial del equipo 'RYE FOREVER' en el partido 4 - 1 Boomerang Red Alineación oficial del equipo 'Boomerang Red' en el partido
0 - 1 Aaron Cruz (5')
Mani?a ?drnja (8') 1 - 1
Ove Jörgensson (26') 2 - 1
Konrad Niebeling (49') 3 - 1
René Koder (70') 4 - 1
RYE FOREVER Alineación oficial del equipo 'RYE FOREVER' en el partido 4 - 1 Boomerang Red Alineación oficial del equipo 'Boomerang Red' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
RYE FOREVER Alineación oficial del equipo 'RYE FOREVER' en el partido 4 - 0 Boomerang Red Alineación oficial del equipo 'Boomerang Red' en el partido
Tiene un resultado normal 3.57Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RYE FOREVER

Goles Goles

  • 112 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del FOREVER s'esgargamellaven dempeus per esperonar Maniša Ždrnja que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 8 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a FOREVER va ser Ove Jörgensson.
  • 133 Minuto 49 (Gol por la derecha): Konrad Niebeling va incrementar l'avantatge de FOREVER amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar René Koder, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 1 per a FOREVER.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Passaven 40 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Esperos Kouvas va rematar alt.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Luigi Sergio. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luigi Sergio de FOREVER amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): René Koder de FOREVER va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fulvio Gagliardi es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Boomerang Red

Goles Goles

  • 119 Minuto 5 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Boomerang va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Aaron Cruz va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): Gianfranco Arca hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Fernando Betancourt havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Enea Trangoni la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Boomerang havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Boomerang va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Enea Trangoni no va poder controlar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 67 (Lesión): Boomerang es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Doug Harris no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Santiago Martorell al camp.