Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kremitas F.C. (123481) - baroncestro (778503) » 130875366: T21/J11/VI

Liga 130875366 Información oficial sobre el partido 130875366 en Hattrick

29.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 11 / VI.697 (15015)

Kremitas F.C. Alineación oficial del equipo 'Kremitas F.C.' en el partido 1 - 1 kapichi team Alineación oficial del equipo 'kapichi team' en el partido
0 - 1 Marco Massoli (54')
Håkan Bengtsson (67') 1 - 1
Kremitas F.C. Alineación oficial del equipo 'Kremitas F.C.' en el partido 1 - 1 kapichi team Alineación oficial del equipo 'kapichi team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Kremitas F.C. Alineación oficial del equipo 'Kremitas F.C.' en el partido 3 - 1 kapichi team Alineación oficial del equipo 'kapichi team' en el partido
Tiene mala suerte 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,6 % 0,6 % 9,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kremitas F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els jugadors del Kremitas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 67, deixant Håkan Bengtsson en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Neal Slater va estar a punt d'acabar en gol al minut 22, però el porter visitant Alberto Osobuco va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 32 per blocar una centrada d'en Mattias Bengtsson va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Kremitas.
  • 210 Minuto 60 (Ocasión de falta): Un bon llançament de falta per part de Daniel Frederiksen quasi empata el partit per a Kremitas, si no fos per l'estirada de gran mèrit del porter visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jean-François Gardin de Kremitas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 8 (Tirita (médico)): Håkan Bengtsson es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.

kapichi team

Goles Goles

  • 138 Minuto 54 (Gol evento especial extremo + rematador): En Sisto Bianchi va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Marco Massoli la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Es duien 23 minuts de partit jugats quan Sisto Bianchi va estar a punt de posar per davant a kapichi amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rodrigo Presno va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Edi Bulucea va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rodrigo Presno, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Francis Germain de kapichi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Roura.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luis Alfredo Desplá de kapichi la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): En Raúl Piña ocupà el lloc d'en Luis Alfredo Desplá al 71 minuts, dos minuts després que el jugador de kapichi quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.