Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL METAL IS FOREVER (123151) - RSD Sanisabel (435368) » 130874212: T21/J3/VI

Liga 130874212 Información oficial sobre el partido 130874212 en Hattrick

04.08.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 3 / VI.677 (14995)

F.C. Algeciras Alineación oficial del equipo 'F.C. Algeciras' en el partido 2 - 2 Rápido del Louro Alineación oficial del equipo 'Rápido del Louro' en el partido
0 - 1 Pasi Virkki (1')
Jan Grøtan (13') 1 - 1
Pedro Gião (23') 2 - 1
2 - 2 Oscar Pechuán (26')
F.C. Algeciras Alineación oficial del equipo 'F.C. Algeciras' en el partido 2 - 2 Rápido del Louro Alineación oficial del equipo 'Rápido del Louro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C. Algeciras Alineación oficial del equipo 'F.C. Algeciras' en el partido 0 - 3 Rápido del Louro Alineación oficial del equipo 'Rápido del Louro' en el partido
Tiene suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Algeciras

Goles Goles

  • 113 Minuto 13 (Gol por la derecha): Els jugadors del Algeciras amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 13, deixant Jan Grøtan en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 31 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Algeciras Ivan Mrvica quasi marca al minut 31 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Pablo Mancuso l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Gião es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pablo Mancuso de Algeciras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Pedro Gião de Algeciras es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 77.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Passats 30 minuts de joc, en Tiago Mota de Algeciras va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Rápido del Louro

Goles Goles

  • 118 Minuto 1 (Gol evento especial córner peinado): En Raimunde Cobres entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Rápido, un peu providencial d'en Pasi Virkki va situar el 0-1 al panell digital.
  • 109 Minuto 23 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Després de 23 minuts Pasi Virkki es va quedar amb cara de borinot quan va regalar la pilota al jugador rival Pedro Gião que d'un gran xut va marcar per a Algeciras el 2 - 1.
  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 26 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Oscar Pechuán.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Després de 3 minuts, Gerardo Raúl Barrientos va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Enric Majancoses va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 273 Minuto 27 (Ocasión por la derecha): En Maximilian Liebscher va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Cornelus Frâncu va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Es duien 68 minuts de partit jugats quan Pasi Virkki va estar a punt de posar per davant a Rápido amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Enric Majancoses va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Håkan Emilsson ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oscar Pechuán de Rápido la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Gerardo Raúl Barrientos de Rápido va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.