Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tudelano C.F. (311527) - Destacan FC (120999) » 130869579: T21/J7/VI

Liga 130869579 Información oficial sobre el partido 130869579 en Hattrick

01.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 7 / VI.594 (14912)

SandStorm Soccer Alineación oficial del equipo 'SandStorm Soccer' en el partido 0 - 1 A.C.Valencia Alineación oficial del equipo 'A.C.Valencia' en el partido
0 - 1 Jaime Pandiella (10')
SandStorm Soccer Alineación oficial del equipo 'SandStorm Soccer' en el partido 0 - 1 A.C.Valencia Alineación oficial del equipo 'A.C.Valencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SandStorm Soccer Alineación oficial del equipo 'SandStorm Soccer' en el partido 1 - 0 A.C.Valencia Alineación oficial del equipo 'A.C.Valencia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,9 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SandStorm Soccer

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 62 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Jaime Pandiella va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 62 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Jiménez de SandStorm es va emportar una amonestació al minut 8 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 37 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Rafael Gálvez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Antonio Sorando.

A.C.Valencia

Goles Goles

  • 118 Minuto 10 (Gol evento especial córner peinado): En Velimir Tasič entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al A.C.Valencia, un peu providencial d'en Jaime Pandiella va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 30 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el A.C.Valencia sortien al contraatac. La falta llançada per Miguel Sorell va sortir força alta sense massa perill.
  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 35 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Pau Domínguez, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de A.C.Valencia va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Javier Sastre Miralles, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jaime Pandiella. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Miguel Sorell de A.C.Valencia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tjalle Kruys de A.C.Valencia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.