Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Dwarves F.C. (311555) - LiKeN TeaM (435127) » 130868608: T21/J2/VI

Liga 130868608 Información oficial sobre el partido 130868608 en Hattrick

28.07.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 2 / VI.577 (14895)

The Dwarves F.C. Alineación oficial del equipo 'The Dwarves F.C.' en el partido 1 - 2 LiKeN TeaM Alineación oficial del equipo 'LiKeN TeaM' en el partido
0 - 1 Diego Mendoza (9')
Adriano Acerete Guillén (88') 1 - 1
1 - 2 Ennu Veerma (89')
The Dwarves F.C. Alineación oficial del equipo 'The Dwarves F.C.' en el partido 1 - 2 LiKeN TeaM Alineación oficial del equipo 'LiKeN TeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Dwarves F.C. Alineación oficial del equipo 'The Dwarves F.C.' en el partido 2 - 2 LiKeN TeaM Alineación oficial del equipo 'LiKeN TeaM' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
29,9 % 37,0 % 33,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Dwarves F.C.

Goles Goles

  • 111 Minuto 88 (Gol por el centro): Adriano Acerete Guillén s'emportà una gran ovació del públic local al minut 88, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Sipko Konijnenberg del Dwarves ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Ricardo Limão va estar a punt de marcar al minut 13 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Falko van der Ark va estar a punt de marcar al minut 38 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 213 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Dwarves va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Johan Jansson la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Marc Valkeniers es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 86 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86 de partit, Marc Valkeniers de Dwarves va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Maximilian Olofsson de Dwarves la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

LiKeN TeaM

Goles Goles

  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 9 minuts de joc, Diego Mendoza, corrent com un esperitat, superà primer Paco Molleda per velocitat, i després el porter posant el 0 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 171 Minuto 89 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ennu Veerma que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a LiKeN.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 18 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el LiKeN sortien al contraatac. La falta llançada per Francisco Mariño va sortir força alta sense massa perill.
  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 Abel Companys va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jörgen Kullenén, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Juan Carlos Espada de LiKeN va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Jörgen Kullenén va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Prokhor Smirnov.
  • 095 Minuto 90 (Lesión): El jugador de LiKeN Juan Carlos Espada va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Asen Stoyanov va entrar en el seu lloc.