Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cuatreros U.D. (777174) - El camino de los sabios (774721) » 130859603: T21/J5/VI

Liga 130859603 Información oficial sobre el partido 130859603 en Hattrick

18.08.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 5 / VI.416 (14734)

Cuco´s FC Alineación oficial del equipo 'Cuco´s FC' en el partido 1 - 2 entre Gibson y Magallanes Alineación oficial del equipo 'entre Gibson y Magallanes' en el partido
Bart Carnoy (17') 1 - 0
1 - 1 Roy Boomaarts (68')
1 - 2 Mick Florentsen (90')
Cuco´s FC Alineación oficial del equipo 'Cuco´s FC' en el partido 1 - 2 entre Gibson y Magallanes Alineación oficial del equipo 'entre Gibson y Magallanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Cuco´s FC Alineación oficial del equipo 'Cuco´s FC' en el partido 1 - 0 entre Gibson y Magallanes Alineación oficial del equipo 'entre Gibson y Magallanes' en el partido
Tiene un resultado normal 1.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cuco´s FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Bart Carnoy ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Cuco´s es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): En Pablo Grajales va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Cuco´s va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Peter Säfsten en un 1 contra 1 amb el porter Helmut Flecken, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Hans Wolfgang Roxlau va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Cornel Grauwiler de Cuco´s es va emportar una amonestació al minut 7 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 22 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Cornel Grauwiler es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 3 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Peter Säfsten no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

entre Gibson y Magallanes

Goles Goles

  • 162 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Roy Boomaarts va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 68.
  • 172 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Mick Florentsen quedar desmarcat i marcar per a Magallanes al minut 90. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 67 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Gràcies a la velocitat en què conduïa la pilota, en Constantin Kostezer va rebre molts aplaudiments. Al minut 67 però, una de les seves gambades va acabar amb un xut molt desviat des de la frontal de l'àrea.
  • 272 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, un refús desafortunat de Samuel Canapio, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Manolios Chavaletzidis no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Ignacio Estrada no era cap impediment.