Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

trechado F.C. (775592) - F.C.Juinis (798635) » 130853488: T21/J3/VI

Liga 130853488 Información oficial sobre el partido 130853488 en Hattrick

04.08.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 3 / VI.307 (14625)

trechado F.C. Alineación oficial del equipo 'trechado F.C.' en el partido 1 - 2 Los blancos no la saben meter Alineación oficial del equipo 'Los blancos no la saben meter' en el partido
0 - 1 Celestino Ferreira (53')
0 - 2 Lukas Konopka (77')
Maciej Skrzeczy?ski (85') 1 - 2
trechado F.C. Alineación oficial del equipo 'trechado F.C.' en el partido 1 - 2 Los blancos no la saben meter Alineación oficial del equipo 'Los blancos no la saben meter' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
trechado F.C. Alineación oficial del equipo 'trechado F.C.' en el partido 4 - 0 Los blancos no la saben meter Alineación oficial del equipo 'Los blancos no la saben meter' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trechado F.C.

Goles Goles

  • 103 Minuto 85 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de trechado per la dreta va donar com a resultat un gol de Maciej Skrzeczyński al minut 85 que reduïa la distància a 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): En José María Ureña va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Martin Tryggvesson no oblidarà el que li va passar durant el minut 81. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): József Pálfalvi de trechado va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kevin Flodkvist de trechado la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los blancos no la saben meter

Goles Goles

  • 141 Minuto 53 (Gol de contra por el centro): El blancos era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Celestino Ferreira va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 184 Minuto 77 (Gol de penalti): blancos va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Lukas Konopka va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Celestino Ferreira de blancos va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Xurxo Osma que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Piero Mei de blancos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): blancos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Adriano Joeirinha no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Roldán Agarrado al camp.