Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAL_EVA_JOSE (775569) - Popopipos (992521) » 130852188: T21/J13/VI

Liga 130852188 Información oficial sobre el partido 130852188 en Hattrick

13.10.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 13 / VI.283 (14601)

trocolillos Alineación oficial del equipo 'trocolillos' en el partido 2 - 1 Los Minter F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Minter F.C.' en el partido
0 - 1 Albert Ivars (14')
Pedro Calero (36') 1 - 1
Alon Landau (54') 2 - 1
trocolillos Alineación oficial del equipo 'trocolillos' en el partido 2 - 1 Los Minter F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Minter F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
trocolillos Alineación oficial del equipo 'trocolillos' en el partido 0 - 1 Los Minter F.C. Alineación oficial del equipo 'Los Minter F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trocolillos

Goles Goles

  • 143 Minuto 36 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de trocolillos va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Pedro Calero, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.
  • 123 Minuto 54 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 54 gràcies a la jugada de Alon Landau, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Pedro Calero que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de trocolillos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Pedro Calero, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 9 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Héctor Machado s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pedro Calero de trocolillos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alon Landau de trocolillos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Los Minter F.C.

Goles Goles

  • 135 Minuto 14 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Albert Ivars de Minter va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Es duien 6 minuts de partit jugats quan Andy Weinstein va estar a punt de posar per davant a Minter amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Carlos Yépez va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Andy Weinstein va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Al minut 40 de partit, Chris Witten quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Chris Witten va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.