Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SAL_EVA_JOSE (775569) - Caballo de Troya (118114) » 130852150: T21/J3/VI

Liga 130852150 Información oficial sobre el partido 130852150 en Hattrick

04.08.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 3 / VI.283 (14601)

trocolillos Alineación oficial del equipo 'trocolillos' en el partido 0 - 3 Caballo de Troya Alineación oficial del equipo 'Caballo de Troya' en el partido
0 - 1 Marcos Ballester (24')
0 - 2 Marcos Ballester (72')
0 - 3 Ismael Rubio (85')
trocolillos Alineación oficial del equipo 'trocolillos' en el partido 0 - 3 Caballo de Troya Alineación oficial del equipo 'Caballo de Troya' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
trocolillos Alineación oficial del equipo 'trocolillos' en el partido 0 - 1 Caballo de Troya Alineación oficial del equipo 'Caballo de Troya' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

trocolillos

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 6 (Ocasión de contra por el centro): En Héctor Machado va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): trocolillos van sortir al contraatac amb encert al minut 41, però Francesc Vilademuls no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pío Pedemonte de trocolillos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 84 (Lesión): Benjamin Frahm va sortir coix del terreny de joc, substituït per Marc Pascal Hingsten. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 092 Minuto 90 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Ferruccio Previzi, jugador de trocolillos, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 90. Edson Covarrubias, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Caballo de Troya

Goles Goles

  • 107 Minuto 24 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Caballo Marcos Ballester va anotar el 0 - 1 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Marcos Ballester va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 180 Minuto 85 (Gol de falta): Ismael Rubio va incrementar l'avantatge a 0 - 3 per a Caballo gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 3 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Caballo al minut 3, però el xut de Ismael Rubio va topar amb la tanca defensiva.
  • 284 Minuto 38 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a Caballo, Ismael Rubio va fallar un penal al minut 38, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Jordi Grau. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Craig Woodworth, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Craig Woodworth va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Colás de Caballo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jordi Grau es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Jordi Grau va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 90 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Craig Woodworth va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.