Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Español de Barcelona (118207) - AC Tarraco (118964) » 130850250: T21/J5/VI

Liga 130850250 Información oficial sobre el partido 130850250 en Hattrick

18.08.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 5 / VI.249 (14567)

Real Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Real Español de Barcelona' en el partido 1 - 1 Dark Instinct Alineación oficial del equipo 'Dark Instinct' en el partido
0 - 1 Ezequiel Rosales (17')
Luis Fernández (83') 1 - 1
Real Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Real Español de Barcelona' en el partido 1 - 1 Dark Instinct Alineación oficial del equipo 'Dark Instinct' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Español de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Real Español de Barcelona' en el partido 2 - 0 Dark Instinct Alineación oficial del equipo 'Dark Instinct' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Español de Barcelona

Goles Goles

  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Mauro Cousa el va rematar Luis Fernández amb un magnífic cop de cap que va suposar el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Al minut 28 el Español va posar setge sobre la defensa central visitant però en David Labrador no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Luis Fernández va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): Nathaniel Hanks hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Perry Turner havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Nathaniel Hanks.
  • 514 Minuto 85 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Conny Flammar s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Dark Instinct

Goles Goles

  • 141 Minuto 17 (Gol de contra por el centro): Instinct sabia com jugar al contraatac, i al minut 17, Ezequiel Rosales va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jorge López.
  • 511 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Martin Mallin de Instinct va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 84 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Nick Grootaert no li va importar gens ni mica.