Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Clandestino FC (437981) - Diablos de Alma Buena F.C. (311104) » 130849002: T21/J14/VI

Liga 130849002 Información oficial sobre el partido 130849002 en Hattrick

20.10.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 14 / VI.226 (14544)

Red Devils United Alineación oficial del equipo 'Red Devils United' en el partido 2 - 3 Diablos de Alma Buena F.C. Alineación oficial del equipo 'Diablos de Alma Buena F.C.' en el partido
0 - 1 Théodore Dhondt (22')
0 - 2 Thomas Börjesson (26')
Marcos Carmen Núñez (66') 1 - 2
Bjarte Merkesdal (72') 2 - 2
2 - 3 Thomas Börjesson (86')
Red Devils United Alineación oficial del equipo 'Red Devils United' en el partido 2 - 3 Diablos de Alma Buena F.C. Alineación oficial del equipo 'Diablos de Alma Buena F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Red Devils United Alineación oficial del equipo 'Red Devils United' en el partido 0 - 4 Diablos de Alma Buena F.C. Alineación oficial del equipo 'Diablos de Alma Buena F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Red Devils United

Goles Goles

  • 101 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, Marcos Carmen Núñez es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 1 - 2, reduint la distància pels locals.
  • 111 Minuto 72 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Bjarte Merkesdal va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Devils empatava el partit, 2 a 2, al minut 72.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, José María Morado va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Igor Słomian no va entrar per centímetres.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 36 (Tirita): Al minut 36, Sandro Arcostro de Devils es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 79 (Lesión): El jugador de Devils Igor Słomian va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Inesis Tože va entrar en el seu lloc.

Diablos de Alma Buena F.C.

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Al minut 22 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Diablos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Théodore Dhondt.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Thomas Börjesson va augmentar l'avantatge de Diablos a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 173 Minuto 86 (Gol por la derecha): El jugador de Diablos Thomas Börjesson va aconseguir el 2 - 3 per als visitants al minut 86 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Yordan Yovchev, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Yordan Yovchev va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Al minut 37 Sandro Arcostro va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Elmer Baark, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 270 Minuto 84 (Ocasión de falta): En Elmer Baark va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 84. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Luis Camargo de Diablos es va emportar una amonestació al minut 25 per provocar un rival.
  • 514 Minuto 39 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Petrut Nãstase s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Juan Luis Camargo se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Passats 60 minuts de joc, en Thomas Börjesson de Diablos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.