Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chicha Team (778423) - Daltons team (440415) » 130848244: T21/J7/VI

Liga 130848244 Información oficial sobre el partido 130848244 en Hattrick

01.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 7 / VI.213 (14531)

RoChI Alineación oficial del equipo 'RoChI' en el partido 2 - 3 Daltons team Alineación oficial del equipo 'Daltons team' en el partido
0 - 1 Fernando Maciota (12')
0 - 2 ?tef O?ani? (16')
Roger Liaño (20') 1 - 2
Thanos Amanatidis (52') 2 - 2
2 - 3 ?tef O?ani? (59')
RoChI Alineación oficial del equipo 'RoChI' en el partido 2 - 3 Daltons team Alineación oficial del equipo 'Daltons team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
RoChI Alineación oficial del equipo 'RoChI' en el partido 0 - 2 Daltons team Alineación oficial del equipo 'Daltons team' en el partido
Tiene suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,0 % 0,2 % 94,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RoChI

Goles Goles

  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de RoChI va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Roger Liaño, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 2.
  • 113 Minuto 52 (Gol por la derecha): Els jugadors del RoChI amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 52, deixant Thanos Amanatidis en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): RoChI van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 75, però Quirze Padró va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Ramón Amilibia de RoChI va intentar batre la porteria rival al minut 76 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jeremías Fernández de RoChI la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Roger Liaño.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 27 (Lesión): RoChI es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Javier García de Blanes no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Denís Caruncho al camp.

Daltons team

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Al minut 12 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Fernando Maciota que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Štef Ožanič va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 16, i va fer pujar el 0 - 2 per a Daltons.
  • 108 Minuto 59 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 59, en Francho Valero Gonzalez la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Štef Ožanič que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després de 60 minuts, Francho Valero Gonzalez va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Martí Bartomeu va estar atent i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Magnus Duvstedt de Daltons va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Štef Ožanič de Daltons la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 64 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 64 de partit, quan un jugador de Daltons, en Fernando Maciota, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 095 Minuto 77 (Lesión): Miquel Serra no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Cálico Chapartegui.
  • 095 Minuto 82 (Lesión): Daltons es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Emanuel Guyot no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Félix Ballano al camp.