Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

P. Gioplanetari (311034) - CastaCharra (777386) » 130846644: T21/J14/VI

Liga 130846644 Información oficial sobre el partido 130846644 en Hattrick

20.10.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 14 / VI.184 (14502)

P. Gioplanetari Alineación oficial del equipo 'P. Gioplanetari' en el partido 3 - 0 BomBer'S creW Alineación oficial del equipo 'BomBer'S creW' en el partido
Geir Sneve (14') 1 - 0
Piotr Betlejewski (37') 2 - 0
Jorge Miguel Laso (85') 3 - 0
P. Gioplanetari Alineación oficial del equipo 'P. Gioplanetari' en el partido 3 - 0 BomBer'S creW Alineación oficial del equipo 'BomBer'S creW' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
P. Gioplanetari Alineación oficial del equipo 'P. Gioplanetari' en el partido 1 - 1 BomBer'S creW Alineación oficial del equipo 'BomBer'S creW' en el partido
Tiene suerte 1.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,6 % 31,2 % 41,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

P. Gioplanetari

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): El jugador Geir Sneve de Gioplanetari, després de 14 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Piotr Betlejewski va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Gioplanetari va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Jorge Miguel Laso des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Al minut 21, Bjørn Moum gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Ledesma va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79, Gerrit Roerdink gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Luis Ledesma va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gerrit Roerdink de Gioplanetari va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bjørn Moum.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 81 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Gerrit Roerdink va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Lluís Casasaya.
  • 094 Minuto 87 (Tirita (médico)): Semblava que Alexander Fedorov s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.

BomBer'S creW

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Víctor Chueca va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del BomBerS sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Karlo Kjær, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 33 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Dario Nicolas Carretto va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Karlo Kjær rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 252 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del BomBerS va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Ulf Alexandersson no va poder controlar.
  • 252 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ulf Alexandersson la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de BomBerS havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Yoann Goron de BomBerS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dario Nicolas Carretto de BomBerS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 89 (Tirita (médico)): Karlo Kjær es va passar una bona estona queixant-se i renegant del rival que li havia fet l'entrada a destemps, però finalment va poder seguir jugant.