Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Psv Destriana (125709) - inazuma japon (440044) » 130845363: T21/J2/VI

Liga 130845363 Información oficial sobre el partido 130845363 en Hattrick

28.07.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 2 / VI.162 (14480)

Psv Destriana Alineación oficial del equipo 'Psv Destriana' en el partido 2 - 0 Real, Sara Goza Alineación oficial del equipo 'Real, Sara Goza' en el partido
Grant Burch (12') 1 - 0
Arthur Duinker (86') 2 - 0
Psv Destriana Alineación oficial del equipo 'Psv Destriana' en el partido 2 - 0 Real, Sara Goza Alineación oficial del equipo 'Real, Sara Goza' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Psv Destriana Alineación oficial del equipo 'Psv Destriana' en el partido 2 - 0 Real, Sara Goza Alineación oficial del equipo 'Real, Sara Goza' en el partido
Tiene un resultado normal 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Psv Destriana

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Grant Burch va donar a Destriana un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Destriana pel centre va donar un gran resultat: el gol de Arthur Duinker va posar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Antonio Moyano es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 59 (Ocasión por la derecha): El jugador local Illarion Strull per poc que no incrementa el marcador al minut 59. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Simon Bolger va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Anek Buranapong va estar a punt de sentenciar el partit al minut 75, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Cornel Croitoru. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Huub Esselink de Destriana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Real, Sara Goza

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 2 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Real, van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Vicente Varletta va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): En Jørgen Kai Behrendt va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 9 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 9 va fer que Sándor Nagy de Real, hagués d'abandonar el terreny de joc. Gonzalo Morilla va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): Vicente Varletta no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Juan Grajo.