Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DavidSilvaC.F (486273) - Adhuno (308012) » 130844957: T21/J6/VI

Liga 130844957 Información oficial sobre el partido 130844957 en Hattrick

25.08.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 6 / VI.154 (14472)

Racing de Bucaneros Alineación oficial del equipo 'Racing de Bucaneros' en el partido 2 - 2 FC Ses Paisses Alineación oficial del equipo 'FC Ses Paisses' en el partido
Björn Horneck (12') 1 - 0
1 - 1 Radek Pisarski (24')
Björn Horneck (28') 2 - 1
2 - 2 Remco Evers (36')
Racing de Bucaneros Alineación oficial del equipo 'Racing de Bucaneros' en el partido 2 - 2 FC Ses Paisses Alineación oficial del equipo 'FC Ses Paisses' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Racing de Bucaneros Alineación oficial del equipo 'Racing de Bucaneros' en el partido 2 - 3 FC Ses Paisses Alineación oficial del equipo 'FC Ses Paisses' en el partido
Tiene un resultado normal 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,9 % 7,6 % 70,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Racing de Bucaneros

Goles Goles

  • 121 Minuto 12 (Gol por el centro): Björn Horneck va donar a Bucaneros un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 122 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Bucaneros contenien la respiració mentre en Björn Horneck s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Johan Lönnbratt va entorpir al marcador d'en Albert Corneille per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 25, Johan Lönnbratt de Bucaneros va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Giuseppe Camporelli.

FC Ses Paisses

Goles Goles

  • 161 Minuto 24 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Radek Pisarski que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Al minut 36 en Remco Evers va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 59 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Yudi Budi va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Radek Pisarski, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 273 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Yudi Budi va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Yudi Budi de Paisses, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 68, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!