Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Titanes XXI (310150) - La Arboleja C.F. (121678) » 130840248: T21/J7/VI

Liga 130840248 Información oficial sobre el partido 130840248 en Hattrick

01.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 7 / VI.70 (14388)

A.C. Guillán Alineación oficial del equipo 'A.C. Guillán' en el partido 1 - 1 La Arboleja C.F. Alineación oficial del equipo 'La Arboleja C.F.' en el partido
0 - 1 Søren Øvli Petersen (39')
Rico Wegenstein (68') 1 - 1
A.C. Guillán Alineación oficial del equipo 'A.C. Guillán' en el partido 1 - 1 La Arboleja C.F. Alineación oficial del equipo 'La Arboleja C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
A.C. Guillán Alineación oficial del equipo 'A.C. Guillán' en el partido 0 - 1 La Arboleja C.F. Alineación oficial del equipo 'La Arboleja C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

A.C. Guillán

Goles Goles

  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68, Rico Wegenstein va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 17 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Guillan sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Falco Ketellapper, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 17 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Guillan va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sebastian Bergkamp, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Guillan va anar a parar a la dreta de l'atac on en Stuart Ullen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Rico Wegenstein, el jugador de Guillan va ser expulsat al minut 71.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Adem Bauman de Guillan va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

La Arboleja C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 39 (Gol por el centro): Arboleja agafava avantatge al minut 39 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Søren Øvli Petersen amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 25 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Hud Hein va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 209 Minuto 38 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Henrik Grangård, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Guillan, però Alejandro Garcia no va poder encertar el xut.
  • 273 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Geir Andersen va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 60 (Tirita): Al minut 60, Alejandro Garcia de Arboleja es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.