Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

THe TiTu'S TeaM ReTuRNS (434402) - Weyerer (492392) » 130839386: T21/J2/VI

Liga 130839386 Información oficial sobre el partido 130839386 en Hattrick

28.07.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 2 / VI.55 (14373)

Vikingos Punkis Alineación oficial del equipo 'Vikingos Punkis' en el partido 1 - 1 Weyerer Alineación oficial del equipo 'Weyerer' en el partido
0 - 1 Miika Paasonen (6')
Mikael Larsson (71') 1 - 1
Vikingos Punkis Alineación oficial del equipo 'Vikingos Punkis' en el partido 1 - 1 Weyerer Alineación oficial del equipo 'Weyerer' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Vikingos Punkis Alineación oficial del equipo 'Vikingos Punkis' en el partido 1 - 1 Weyerer Alineación oficial del equipo 'Weyerer' en el partido
Tiene un resultado normal 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,7 % 8,1 % 22,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vikingos Punkis

Goles Goles

  • 107 Minuto 71 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): El jugador de Vikingos Mikael Larsson va anotar el 1 - 1 amb un xut impressionant des de 50 metres, que va entrar per l'escaire... quina gardela!

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 7 (Ocasión por el centro): Al minut 7 el Vikingos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Luigi Marino no va estar gens encertat.
  • 243 Minuto 18 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Vikingos sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mikael Larsson, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 18 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 212 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Noah Gade va estar a punt d'empatar per a Vikingos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Carlos Yunibarbia va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 224 Minuto 77 (Ocasión de penalti): Quan passaven pocs segons del minut 77, el col·legiat va assenyalar un penal força clar. En Mikael Larsson sempre els tira per la dreta i en Carlos Yunibarbia, que ho sabia, va llançar-se just abans que xutés per blocar la pilota sense problemes.
  • 222 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Vikingos va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 79 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Mikael Larsson ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 46 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Israel Hilel de Vikingos es va emportar una amonestació al minut 46 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Luigi Marino de Vikingos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 23 (Tirita): Al minut 23, Víctor Azexas de Vikingos es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Weyerer

Goles Goles

  • 171 Minuto 6 (Gol por el centro): En Miika Paasonen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 6 el marcador reflectia el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 74 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Alard Haghedooren s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Weyerer es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Enrique Pan Álvarez no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Jens Christian Bruhn al camp.