Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

vedruna fc (435984) - Los chaaachos (121580) » 130834867: T21/J9/V

Liga 130834867 Información oficial sobre el partido 130834867 en Hattrick

15.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 9 / V.230 (5743)

vedruna fc Alineación oficial del equipo 'vedruna fc' en el partido 0 - 2 Los chaaachos Alineación oficial del equipo 'Los chaaachos' en el partido
0 - 1 Ronald Wallis (29')
0 - 2 Wilm Pieters (48')
vedruna fc Alineación oficial del equipo 'vedruna fc' en el partido 0 - 2 Los chaaachos Alineación oficial del equipo 'Los chaaachos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vedruna fc Alineación oficial del equipo 'vedruna fc' en el partido 2 - 2 Los chaaachos Alineación oficial del equipo 'Los chaaachos' en el partido
Tiene mala suerte 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,1 % 33,4 % 38,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vedruna fc

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Stockwell Tau del vedruna ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 34 (Ocasión por el centro): Al minut 34 el vedruna va posar setge sobre la defensa central visitant però en Stockwell Tau no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 7 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Erik Svantesson de vedruna es va emportar una amonestació al minut 7 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Radosław Turoń de vedruna va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Bjørn Olsen de vedruna va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ferdi Michoel va prendre el seu rol al minut 73.
  • 095 Minuto 85 (Lesión): vedruna es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Radosław Turoń no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Chuah Choi-Ping al camp.

Los chaaachos

Goles Goles

  • 171 Minuto 29 (Gol por el centro): chaaachos agafava avantatge al minut 29 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ronald Wallis amb mestria.
  • 180 Minuto 48 (Gol de falta): L'avantatge al marcador va augmentar al minut 48 pels visitants. En Wilm Pieters va xutar una falta pel pal del porter amb tanta potència que el porter no va tenir temps ni de moure's.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de chaaachos, l'equip va recuperar la pilota al minut 4 i va contraatacar. En Wilm Pieters va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 271 Minuto 12 (Ocasión por el centro): chaaachos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 12, quan Juan José Suárez va quedar-se sol davant el porter Alexander Gurschler, però aquest va poder aturar el xut.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Viktor Rakvica, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 83 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. chaaachos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Ronald Wallis, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 86 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. chaaachos va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ugo Mossa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Erik Christiansson de chaaachos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 82 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Viktor Rakvica que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.