Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Marmota (48408) - At. Follonero (487999) » 130833597: T21/J13/V

Liga 130833597 Información oficial sobre el partido 130833597 en Hattrick

13.10.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 13 / V.207 (5720)

La Marmota Alineación oficial del equipo 'La Marmota ' en el partido 3 - 3 CD Suria Alineación oficial del equipo 'CD Suria' en el partido
Mario Franco (20') 1 - 0
Diego Fernández (37') 2 - 0
Mario Franco (55') 3 - 0
3 - 1 Rodrigo Diosdado (77')
3 - 2 Cristian Hernández (87')
3 - 3 John Refsvik (89')
La Marmota Alineación oficial del equipo 'La Marmota ' en el partido 3 - 3 CD Suria Alineación oficial del equipo 'CD Suria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
La Marmota Alineación oficial del equipo 'La Marmota ' en el partido 0 - 2 CD Suria Alineación oficial del equipo 'CD Suria' en el partido
Tiene bastante suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Marmota

Goles Goles

  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Marmota va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Mario Franco va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 1 - 0.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Marmota pel centre va donar un gran resultat: el gol de Diego Fernández va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Marmota va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mario Franco progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 32 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Marmota van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 32 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Xavier Gala, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Marmota sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Diego Fernández, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 40 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

CD Suria

Goles Goles

  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Suria va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 1 quan Rodrigo Diosdado va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 117 Minuto 87 (Gol evento especial cansancio): Uns quants jugadors semblaven cansats, especialment Avner Ariel, que quasi sense aire va regalar la pilota a Cristian Hernández de Suria, que, amb energies de reserva, va fer el 3 - 2. Els aficionats estaven molt enfadats i corejaven: "tu no tens guitme! foga, foga, foga!"
  • 161 Minuto 89 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 89 minuts John Refsvik va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Cristian Hernández al minut 21 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 243 Minuto 42 (Ocasión de contra por la derecha): Rodrigo Diosdado va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Suria que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 252 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Suria va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 83 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 252 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Suria va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Artur Siedlik no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antti Korkalo de Suria es va emportar una amonestació al minut 85 per provocar un rival.