Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Noroeste (122544) - intermarco (439798) » 130830887: T21/J8/V

Liga 130830887 Información oficial sobre el partido 130830887 en Hattrick

08.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 8 / V.159 (5672)

Rebentapepinus Alineación oficial del equipo 'Rebentapepinus' en el partido 4 - 1 Asuron Alineación oficial del equipo 'Asuron' en el partido
0 - 1 Niguel Paesa (2')
José María Morales (44') 1 - 1
José María Morales (49') 2 - 1
Nereo Wolf (80') 3 - 1
José María Morales (84') 4 - 1
Rebentapepinus Alineación oficial del equipo 'Rebentapepinus' en el partido 4 - 1 Asuron Alineación oficial del equipo 'Asuron' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Rebentapepinus Alineación oficial del equipo 'Rebentapepinus' en el partido 0 - 2 Asuron Alineación oficial del equipo 'Asuron' en el partido
Tiene mucha potra 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rebentapepinus

Goles Goles

  • 112 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Rebentapepinus equilibrava la balança al minut 44. En José María Morales, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 137 Minuto 49 (Gol evento especial extremo + rematador): Ernie Friel va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 49 de joc. José María Morales es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 141 Minuto 80 (Gol de contra por el centro): El Rebentapepinus era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Nereo Wolf va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 1 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 84 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. José María Morales es va introduir dins la defensa central al minut 84, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rebentapepinus va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Niklas Åkerfeldt va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jockel Ulherr de Rebentapepinus amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en John Alfredsen.

Asuron

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Al minut 2 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Asuron prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Niguel Paesa.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Després de 19 minuts, Jonathan Rubio va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Edmund Fehrenbach va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Asuron quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Gerhard Rainer va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 270 Minuto 45 (Ocasión de falta): En Marc Labbé va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 45. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): En Jarl Kornum va encarar al porter al 71, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 235 Minuto 74 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Manuel Ruiz es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 74, però el porter va aturar el seu xut.
  • 253 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Manuel Ruiz quasi redueix la diferència al marcador al minut 83, però una gran estirada d'en Edmund Fehrenbach va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Óscar Masnou es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 45 (Tirita (médico)): Timoteo Rodríguez va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Asuron es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.