Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Tardientano (117953) - KrakenTeam FC (123199) » 130830705: T21/J5/V

Liga 130830705 Información oficial sobre el partido 130830705 en Hattrick

18.08.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 5 / V.156 (5669)

Atletico Tardientano Alineación oficial del equipo 'Atletico Tardientano' en el partido 2 - 0 KrakenTeam FC Alineación oficial del equipo 'KrakenTeam FC' en el partido
Manuel Barroso (21') 1 - 0
Manuel Barroso (79') 2 - 0
Atletico Tardientano Alineación oficial del equipo 'Atletico Tardientano' en el partido 2 - 0 KrakenTeam FC Alineación oficial del equipo 'KrakenTeam FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Tardientano Alineación oficial del equipo 'Atletico Tardientano' en el partido 1 - 0 KrakenTeam FC Alineación oficial del equipo 'KrakenTeam FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,5 % 0,9 % 11,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Tardientano

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Manuel Barroso, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Tardientano se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 21.
  • 108 Minuto 79 (Gol evento especial imprevisible (general)): Avram Toma de Tardientano va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Manuel Barroso que va completar la jugada que feia pujar el 2 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Vicente Madrazo! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Manuel Barroso. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jordi Brotons s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

KrakenTeam FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): El Kraken va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 55, però en Emil-Sven Scherlowsky va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 84 (Tirita (médico)): Varg Svensson va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Kraken es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.