Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Força Lleida (125098) - Blue Jays! (31140) » 130829077: T21/J3/V

Liga 130829077 Información oficial sobre el partido 130829077 en Hattrick

04.08.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 3 / V.127 (5640)

F.C.Barcalona Alineación oficial del equipo 'F.C.Barcalona' en el partido 0 - 4 Leganés Stars Alineación oficial del equipo 'Leganés Stars' en el partido
0 - 1 Roberto Liserre (39')
0 - 2 José Antonio Ramírez (40')
0 - 3 Manuel Alvarez (56')
0 - 4 Iván Fernández (64')
F.C.Barcalona Alineación oficial del equipo 'F.C.Barcalona' en el partido 0 - 4 Leganés Stars Alineación oficial del equipo 'Leganés Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
F.C.Barcalona Alineación oficial del equipo 'F.C.Barcalona' en el partido 3 - 2 Leganés Stars Alineación oficial del equipo 'Leganés Stars' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
64,0 % 12,0 % 24,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Barcalona

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): F.C.Barcalona va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Vito Wick va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Kjetil Jacobsson va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Kjetil Jacobsson i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a F.C.Barcalona, però el xut de Torkild Graulund va sortir bastant desviat.
  • 203 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): En Aday de la Gala no oblidarà el que li va passar durant el minut 74. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): F.C.Barcalona es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pierrick Gasc no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Vito Wick al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Torkild Graulund no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Leganés Stars

Goles Goles

  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Galacticos prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Roberto Liserre.
  • 182 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En José Antonio Ramírez, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 141 Minuto 56 (Gol de contra por el centro): Manuel Alvarez va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Galacticos, al minut 56. El marcador va canviar a 0 - 3.
  • 183 Minuto 64 (Gol por la derecha): Iván Fernández va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Iván Fernández de Galacticos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 36, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Javier Alberto Corredor de Galacticos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 45, Iván Fernández de Galacticos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antonio Remedios de Galacticos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Per Lundstedt va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.