Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Spanish Zenit (47573) - REAL ZARAGOZA ARAGON (486736) » 130828932: T21/J9/V

Liga 130828932 Información oficial sobre el partido 130828932 en Hattrick

15.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 9 / V.124 (5637)

Paraisos Fiscales SAD Alineación oficial del equipo 'Paraisos Fiscales SAD' en el partido 0 - 2 La Compañia de la Mano Roja Alineación oficial del equipo 'La Compañia de la Mano Roja' en el partido
0 - 1 Pablo Fernández (84')
0 - 2 Pablo Fernández (86')
Paraisos Fiscales SAD Alineación oficial del equipo 'Paraisos Fiscales SAD' en el partido 0 - 2 La Compañia de la Mano Roja Alineación oficial del equipo 'La Compañia de la Mano Roja' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Paraisos Fiscales SAD Alineación oficial del equipo 'Paraisos Fiscales SAD' en el partido 1 - 4 La Compañia de la Mano Roja Alineación oficial del equipo 'La Compañia de la Mano Roja' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,3 % 0,8 % 87,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Paraisos Fiscales SAD

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Lars Solbakken va estar a punt d'avançar els locals al minut 11 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Atance de Paraisos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Frédéric Jaillet de Paraisos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 50 (Lesión): El jugador de Paraisos Gustave Genot va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Rolando Hoz va entrar en el seu lloc.

La Compañia de la Mano Roja

Goles Goles

  • 105 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 84, Orazio Argappio va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Pablo Fernández, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 1.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Pablo Fernández de Compañia va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 86. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Gustave Genot, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Diego Aceña no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Compañia va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Pablo Fernández va quedar-se sol davant el porter Gustave Genot, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 de partit, Gonzalo Grunfeld quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): En Gonzalo Grunfeld va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 270 Minuto 65 (Ocasión de falta): Ferdinand Derache va xutar magistralment una falta al minut 65 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Orazio Argappio de Compañia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ángel Manuel Salcedo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.