Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

_Irmandiños_ (310449) - bescheidenen Verein (121872) » 130827694: T21/J8/V

Liga 130827694 Información oficial sobre el partido 130827694 en Hattrick

08.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 8 / V.102 (5615)

_Irmandiños_ Alineación oficial del equipo '_Irmandiños_' en el partido 2 - 1 LPC TeaM Alineación oficial del equipo 'LPC TeaM' en el partido
Luiz Antônio de Palma (18') 1 - 0
Manuel Calheiros (33') 2 - 0
2 - 1 Álvaro Blanco (68')
_Irmandiños_ Alineación oficial del equipo '_Irmandiños_' en el partido 2 - 1 LPC TeaM Alineación oficial del equipo 'LPC TeaM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
_Irmandiños_ Alineación oficial del equipo '_Irmandiños_' en el partido 1 - 0 LPC TeaM Alineación oficial del equipo 'LPC TeaM' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

_Irmandiños_

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Luiz Antônio de Palma va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Irmand.
  • 116 Minuto 33 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Fredrik Johansson va acabar en una passada genial cap al jugador de Irmand Manuel Calheiros, que va marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): Fredrik Johansson hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Diego Valverde havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Al minut 35, Manuel Calheiros gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Salva Gallardo va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): En Luiz Antônio de Palma es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 230 Minuto 66 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Luiz Antônio de Palma, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.
  • 233 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): El Irmand ho intentava per la dreta per mitjà de Manuel Calheiros, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Diego Valverde de Irmand va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Era el minut 41 quan després d'una dura entrada, el jugador Fredrik Johansson de Irmand s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

LPC TeaM

Goles Goles

  • 138 Minuto 68 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Noel Muñoz la va rematar Álvaro Blanco amb una magnífica volea que va fer pujar per a TeaM el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TeaM va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Marcel Moreno va sortir per sobre el travesser.
  • 208 Minuto 42 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Alberto Delgado va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Noel Muñoz aquest no va estar a l'altura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a José Antonio Sinisterra de TeaM la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.