Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

River Francescoli (773800) - Maqueda United (310376) » 130827084: T21/J11/V

Liga 130827084 Información oficial sobre el partido 130827084 en Hattrick

29.09.2007 14:00:00
Liga: Temporada 21 / Jornada 11 / V.91 (5604)

River Francescoli Alineación oficial del equipo 'River Francescoli' en el partido 3 - 4 Real San Román Alineación oficial del equipo 'Real San Román ' en el partido
Esteban Mazzacane (34') 1 - 0
1 - 1 Anders Larsson (34')
1 - 2 Anders Larsson (40')
1 - 3 Carsten Schneider (44')
1 - 4 Anders Larsson (50')
Esteban Mazzacane (57') 2 - 4
Esteban Mazzacane (58') 3 - 4
River Francescoli Alineación oficial del equipo 'River Francescoli' en el partido 3 - 4 Real San Román Alineación oficial del equipo 'Real San Román ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
River Francescoli Alineación oficial del equipo 'River Francescoli' en el partido 5 - 0 Real San Román Alineación oficial del equipo 'Real San Román ' en el partido
Tiene mala suerte 5.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

River Francescoli

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 34 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Esteban Mazzacane llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 100 Minuto 57 (Gol de falta): Un magnífic tir lliure amb molt efecte va ensarronar el porter, fent-lo pensar que la pilota aniria a les seves mans, i que va entrar per l'altre costat de la porteria. Els seguidors locals tornaven a somriure. Esteban Mazzacane va ser qui va executar la falta que va reduir les diferències: 2 - 4.
  • 104 Minuto 58 (Gol de penalti): Una descarada estirada de pantalons a la sortida d'un córner, que no va passar desapercebuda per l'àrbitre, va deixar a la vista les vergonyes del jugador que intentava rematar. En Esteban Mazzacane va transformar la pena màxima, escurçant el marcador per a Francescoli: 3 a 4 al minut 58.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Crispín Cacho va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 235 Minuto 24 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Erhan Eva, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 211 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Eric Hilbers hauria d'haver estat gol al minut 43 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 203 Minuto 45 (Ocasión por la derecha): En Teemu Katiska no oblidarà el que li va passar durant el minut 45. Encarava tot sol la porteria des de la dreta de l'atac, però es va trepitjar els cordons que portava deslligats, i va caure quan només havia d'empènyer la pilota per marcar gol.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): En Erhan Eva va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 61, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Real San Román

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Al minut 34 en Anders Larsson va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.
  • 139 Minuto 40 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de Anders Larsson van servir per superar a l'últim defensor, en Niels Peter Peutz. Tot va acabar amb el 1 - 2 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de Román cantant "Anders Larsson selecció!"
  • 141 Minuto 44 (Gol de contra por el centro): Román sabia com jugar al contraatac, i al minut 44, Carsten Schneider va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 3.
  • 183 Minuto 50 (Gol por la derecha): Anders Larsson va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 4 per als visitants.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 27 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Anders Larsson que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.